duminică, 12 septembrie 2010

Cursuri Dresaj Canin - Pachet CURSuri VIDEO pe 4 DVD « DRESAREA SI EDUCAREA CAINELUI PAS CU PAS »


 Cursuri Dresaj Canin - Pachet  CURSuri  VIDEO pe 4 DVD « DRESAREA SI EDUCAREA  CAINELUI PAS CU PAS »

Fiecare dintre noi isi doreste sa aiba cel mai destept si cel mai bine dresat caine din lume.Iar daca acest lucru nu este posibil, atunci ne-am multumi fie si doar cu ascultarea catorva comenzi necesare pentru a-l putea scoate la plimbare, la o expozitie, sau in situatiile cind trebuie dus la veterinar. Multi dintre stapini nu stiu insa ce au de facut, nu stiu cum sa se ocupe de cainii lor, cum sa-i invete disciplina elementara.
Daca vre sa ai  informatii despre dresaj, despre problemele de comportament ale cainelui.iar cainii Dvs , sa avanseze la nivelul examenelor de utilitate (urma, disciplina, paza si aparare, paza unor obiective).



COMANDA  Pachetul CURSURI  DRESAJ CANIN VIDEO  pe 4 DVD

« DRESAREA  SI EDUCAREA  CAINELUI PAS CU PAS »!!!

Stapinii au de ales, din mai multe variante, modul in care va fi dresat cainele lor, in functie de cit timp acorda acestei activitati si de nivelul la care doresc sa ajunga acesta.
Prima varianta ar fi sa citesca o carte de specialitate si sa incerce sa aplice metoda descrisa. Se intampla insa ca la unele probleme sa nu gasesc raspuns in cartea respectiva. Apelarea  la o scoala de dresaj sau la un specialist in domeniu necesita TIMP si BANI.

CURSURI  DRESAJ CANIN VIDEO pe Pe 4 DVD

« DRESAREA  SI EDUCAREA  CAINELUI PAS CU PAS »

este
SOLUTIA !!!!
BONUS !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu